Overweeg een behandeling met natuurlijke kleimuren

Woonkamer idee

“Er is nu veel vraag naar woonkamers in natuurlijke kleikleur”, zegt Mitchel G. David, oprichter van Beach Life Ocean City. “De lichte kleikleur op de muur geeft het portret en de meubels wat frisheid en brengt tegelijkertijd de warmere tinten in de donkere open haard naar voren. Bij sommige verlichting lijkt het lichtroze en bij andere een meer beige tint.”

 

Ga voor multifunctionele meubels

Ideeën voor de woonkamer Forbes + Masters Geoff Cash, oprichter van Refresh Remodeling, stelt voor om multifunctioneel meubilair te gebruiken – vooral voor mensen met een kleine woonruimte zijn dit soort meubels een redder in nood. “Kies meubels die zowel mooi als multifunctioneel zijn”, zegt Cash. “Het kost je minder omdat je niet veel meubels in je woonkamer hoeft te krijgen.”

Natuurlijke elementen opnemen

Ideeën voor de woonkamer @afrobohemianliving Natuurlijke elementen zijn stressverlichters. Als je ze in huis hebt, zul je meer ontspannen zijn. De natuurlijke elementen in het woongedeelte zorgen ervoor dat je buiten in huis haalt.

Maak van uw bank het middelpunt

Ideeën voor de woonkamer Brexton Cole Interieurs Als je een gevoel van comfort en gezelligheid wilt creëren, overweeg dan om de bank het middelpunt van de kamer te maken en de stroom eromheen te ontwerpen. “Uitnodigende banken maken de hele kamer comfortabeler en gezelliger dan paar stoelen”, zegt Lynne Sade, oprichter van A Farmhouse Reborn.

Ga voor een neutrale muurkleur Ideeën voor de woonkamer

Cathie Hong Interieurs “Woonkamers zijn bedoeld om interessant te zijn, maar de kleur van de muur is niet altijd de plek om dat te doen”, zegt Sade. “Een mooie witte / gebroken witte / crème verzacht de muren en laat de kleur door de accenten komen, zoals meubels, kussens en kunstwerken.”

Overweeg neutrale meubels en accessoires

Ideeën voor de woonkamer Forbes + Masters Als je liever voor een gedurfde muurkleur gaat, overweeg dan om te kiezen voor neutrale meubels en accessoires om het in balans te brengen. “Als ik iets ontwerp, denk ik altijd aan flexibiliteit, het is een absolute must om enkele gemakkelijk te coördineren kleuren toe te voegen, zoals neutrale kleuren”, zegt Savannah Phillips, interieurontwerper bij The Knobs Company. Neutrale kleuren helpen de kamer bij elkaar te brengen, zelfs als u uw inrichting of decor liever regelmatig verwisselt.

Streef naar strakke lijnen

Ideeën voor de woonkamer Jenn Pablo Studios “Een van mijn favoriete manieren om een ​​huis te ontwerpen, is het gebruik van strakke lijnen en een meer minimalistische benadering”, vertelt Phillips. “Terwijl de grote trendy decorartikelen in en uit de trend vliegen, zijn geometrische basisontwerpen voor meubelstukken altijd aanwezig.” Gebouwen zelf moeten zo worden ontworpen dat ze functioneel zijn, waarvoor vaak strakke, rechte lijnen nodig zijn, en door dit na te bootsen in de ontwerpelementen en het meubilair, ontstaat een look die tijdloos is en nooit uit de mode raakt.

 

Overweeg zwarten en grijzen

Ideeën voor de woonkamer Forbes + Masters “Hoewel het vaak een gevreesde of beschamende ontwerpkeuze is, kan ik geen genoeg krijgen van zwarte of grijze ontwerpen”, zegt Phillips. Vanuit een niet-esthetisch oogpunt absorberen zwarte of donkere buitenkanten meer zon en warmte dan een lichtere kleur, wat een mogelijk lagere verwarmingsrekening in de wintermaanden betekent. Als het om interieurs gaat, kan het gebruik van zwart of donkergrijs helpen om kleine onvolkomenheden en een deel van het vuil dat zich in huis kan ophopen, te verbergen. “Als je niet volledig toegewijd bent aan een volledig zwart huis, kan het gebruik van donkere accenten op de deuren, ramen en andere decoratieve items een manier zijn om de mooie donkere kleuren op te nemen zonder all-in te gaan.”

https://wonen.web-directory.nl/

https://interieur-samenstellen.gerelateerd.nl/

https://hout.linkexplorer.nl/

https://wonen.zoekvinden.nl/

https://hout.linkmee.nl/

https://hout-kopen.linkhotel.nl/

https://hout.startuwpagina.nl/

https://wonen-huis.vindjeviahier.nl/

https://hout.webgidsje.nl/

wonen-huis

https://wonen.zoekidee.nl/

https://wonen.webesto.nl/

https://wonen.websitecentrum.nl/

https://hout.linkgoed.nl/ 

https://wonen.q12.nl/

https://wonen.macrostart.nl/

https://hout.websitelink.nl/

https://slaapkamer.jouwbegin.nl/

https://interieur.boogolinks.nl/