Voordelen van Zonnepanelen

Ons zonverbrande land is de perfecte plek voor zonne-energie en er zijn veel voordelen van ‘op zonne-energie gaan’.

Beter voor het milieu

Zonne-energie is een manier om uw huis of bedrijf van stroom te voorzien die het milieu ten goede komt. Er zijn geen directe uitstoot van broeikasgassen omdat de elektriciteit wordt gemaakt van zonlicht in plaats van fossiele brandstoffen te verbranden.

Zonlicht is een hernieuwbare energiebron, wat betekent dat we er nooit zonder zullen komen te zitten. Kolen en gas zijn fossiele brandstoffen en zullen op den duur opraken. En in onze zonnige staat is er het hele jaar door volop zon.

Zodra je zonnepanelen op je dak plaatst, zetten ze het zonlicht schoon en stil om in elektriciteit. Op onze webpagina Hoe werkt zonne-energie wordt het proces uitgelegd.

Bespaar op uw energierekening

U zou een besparing op uw elektriciteitsrekening moeten zien, omdat u overdag stroom van uw zonnepanelen gebruikt in plaats van alleen van het elektriciteitsnet.

Als u bij uw zonne-PV-systeem een ​​accu installeert, kunt u uw niet-gebruikte zonne-energie overdag opslaan om later te gebruiken. Dit zou uw elektriciteitsrekening nog verder moeten verlagen.

Geef uw eigendom meer aantrekkingskracht

Er is veel vraag naar zonne-energie en ongeveer een op de vier huishoudens heeft het al in het regionale Queensland. Als u besluit uw woning of bedrijfspand te verkopen of te verhuren, is een fotovoltaïsch systeem (PV) een populaire functie en kan het marktwaarde toevoegen.

Kan worden aangesloten op het elektriciteitsnet

Zodra u onze goedkeuring1 heeft en uw PV-systeem is aangesloten op het net, heeft u mogelijk de mogelijkheid om uw ongebruikte zonne-energie te exporteren en terug te verkopen aan uw elektriciteitshandelaar2.

Als u problemen heeft met uw systeem, heeft u de beveiliging van het elektriciteitsnet als back-up om een ​​veilige en betrouwbare stroomvoorziening naar uw pand te behouden.

Laag onderhoud

Netgekoppelde zonne-PV-systemen zijn over het algemeen zeer onderhoudsarm. Met af en toe schoonmaken en een regelmatige gezondheidscontrole door een erkend elektricien, gaan zonnepanelen ongeveer 25 jaar mee. Het is waarschijnlijk dat de omvormer in die tijd minstens één keer moet worden vervangen.

https://zonnepaneel.allepaginas.nl/

https://zonnepaneel.jouwpagina.nl/