Top 3 interieurtips in 2022

1. Retro-terugslag uit de jaren 70

Retro interieurtrends voor 2022 door Decorilla-ontwerper Amy C.
Een vleugje retro is meer dan genoeg om een ​​huis op te fleuren. Zachte suggesties van verbrand oranje, mosgroen en andere warme neutrale kleuren fleuren opkomende interieurs op. Koop lokaal op rommelmarkten of boetieks voor deze kleuren en patronen, of herstoffer een vintage bank.

Hoe kun je besparen op vintage meubels en woondecoratie in 2022?

  • Houden van de retro-interieurontwerptrend is één ding, maar het vinden van het stuk dat perfect is voor uw plaats is een ander verhaal. Hier zijn snelle tips om een ​​vintage tintje te krijgen voordat het jaar voorbij is.
  • Bezoek regelmatig lokale antiekwinkels, beurzen en markten. Doorzettingsvermogen is de sleutel om te vinden wat u zoekt voor de prijs die bij u past.
  • Zoek naar minder bekende merken. Populaire namen kosten doorgaans meer en zijn moeilijker te verkrijgen.
  • Koop vintage meubelen online. Dat gezegd hebbende, blijf bij vertrouwde websites, zoals 1st Dibs of Chairish, om het risico dat gepaard gaat met online winkelen te vermijden.
  • Woon een landgoedverkoop of antiekveiling bij met een vriend. Je moet meer dan één evenement bezoeken om er zeker van te zijn dat je goede prijzen kunt herkennen.

2. Door de natuur geïnspireerde interieurtrends voor 2022

Ga volgend jaar een stap verder met je op de natuur geïnspireerde ontwerp en haal authentiek groen in huis. Planten zullen niet alleen je natuurlijke houtsoorten en warme bruintinten aanvullen, maar ze zullen ook de lucht zuiveren. Bovendien geeft het zien groeien van de bloemen een diep gevoel van vervulling en vreugde.

De beste planten om de groene trend in interieurdesign te doorbreken

Vergeet niet om je onderzoek te doen voordat je je favoriete planten koopt. Sommige zullen het gewoon beter doen en zijn gemakkelijker te verzorgen dan andere.

Hier is het beste groen voor interieurontwerp:

Sweetheart Plant: Een veelzijdige klimplant die het goed heeft in half tot schaduwrijke kamers.

Fiddle Leaf Fig Tree: Winterharde en mooie bossige bomen die zonnige kamers en wekelijkse watergift nodig hebben.

Monstera: Een grote plantenfamilie met unieke uitgesneden bladeren die gedijen in interieurs met weinig licht.

Palm: Nog zo’n familie met een grote verscheidenheid aan grote en kleine planten die gedijen in halfzon.

Snake Plant: Het gerucht gaat dat deze plant negativiteit absorbeert en gedijt in indirect zonlicht en met onregelmatige watergift.

3. Multifunctionele ruimtes

Single-use ruimtes lijken tot het verleden te behoren. In het licht van architecturale vooruitgang en design verwachten we dat interieurtrends in 2022 slimme ideeën zullen bevatten voor multifunctionele kamers. Haal het meeste uit elk hoekje en gaatje met schone en innovatieve kamerverdelingstactieken.

Er is een veelheid aan mogelijkheden binnen een bepaalde ruimte. Velen missen deze vaak door de verticale ruimte die gedeeltes van de kamer onbruikbaar lijken te maken. Rekken, ladders en platforms kunnen verschillende deuren openen en zelfs fungeren als scheidingswanden.

https://wonen.startzoeken.nl/

https://hout.linktotaal.nl/

https://hout.crazylinks.nl/

https://hout.zoek-start.nl/

https://hout.paginapunt.nl/

https://hout.begincool.nl/